Последни публикации

Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 10
21
Що пък избора да е таен??? Аз винаги съм гласувал след като съм осведомявал всеки който ще ми обърне внимание, за кого гласувам и защо. Случвало се е да ме мотивират да променя избора си - с информация която не съм знаел например. Нека изборите да са ЯВНИ, вкл. и електронна форма да е възможна, а който иска гласът му да е таен - нека има и такава възможност.... Основата на всяка манипулация е лишчването на човека от възможности, и предоставянето само на такива възможности, каквито са удобни на предоставящия...
22
Съдебна реформа / Re: избори за ВСС
« Последна публикация от Plamen Kirilov - Април 11, 2017, 01:21:29 am »
В Матрицата искат само ТЕ да са независими, също - несменяеми, неотговорни за това което правят. Искат всички други да са ЗАВИСИМИ. Кой туй нещу - независима проверка? Май им мяза на онуй нещу...
23
Ние създадохме нужасен имидж за промени в ЗА. МОже би трябва да се види какви реформи могат да се направят без промени в ЗА, но те зависят изцяло от ВАДС.
24
Ако изборите трябва да са тайни, няма как да е с електронен подпис.
Според мен трябва да се гласува пряко и електронно, но трябва да се измисли, как да е и таен вотът. Има примери в нормалните държави, така че няма нужда да се открива топлата вода, а да се почерпи опит.
Все пак, ако държим да става с електронен подпис, за което аз не съм против, то ще трябва да има промени в нормативната уредба.
25
Напълно съм съгласен с Детелина, първа стъпка е да кажем, че има проблем и то в нашите редици?
26
Инициативи на ИКАР / Re: Колегата Пепи Еврото
« Последна публикация от Gaidarov - Април 10, 2017, 05:50:32 pm »
Категорично считам, че като цяло сме загубили доверието на хората имаме ужасяющ имидж. Първа стъпка е да кажем,.Че имаме проблем и да кажем, ще сред нас има хора, които за начало имат поне спорна репутация , както и хора, които не трябва да са адвокати.  Вие как мислите?
27
Общи въпроси / Re: членски внос
« Последна публикация от Gaidarov - Април 08, 2017, 07:14:23 pm »
Поста бе провокативен, това детомполучават им е много за това, което правят. Но ако има някакво нормално харчене и умно инвестиране в обща полза, що да не вдигнем вноската. Но основното е отчетност и отговорност.
28
Общи въпроси / Re: членски внос
« Последна публикация от Lubomir_Penchev - Април 08, 2017, 01:11:46 am »
Не разбирам защо трябва да си я "купуваме" тази отговорност с по-високи вноски? Аз съм по-скоро за това "да се повиши драстично отговорността на тези, които харчат" настоящия ми членски внос и "адвокатските пари да се ползват по ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ ЕДИНСТВЕНО И САМО В ПОЛЗА НА АДВОКАТИТЕ".

А вече в сферата на утопичните фантазии- когато видя смисъла от даването на този членски внос, бих могъл да видя и смисъла от заплащането на по-висок.  :)
29
Инициативи на ИКАР / Re: Колегата Пепи Еврото
« Последна публикация от Gaidarov - Април 07, 2017, 04:12:09 pm »
качена е в групата, редактирайте братя.....
30
Кое е безумното, моля дефинирайте?
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 10